lauantai 4. helmikuuta 2012

Pikku puuhaa pukkaa

22.01.2012

Heps, ekat osat lähdössä Mikalle kuumapesuun ja soodapuhallukseen!















Takapaksin kanteen teen maalikokeilut. Soodapuhalluksen jälkeen joillakin on ollut nettikeskusteluiden mukaan ongelmia maalauksien kanssa. Epäilenpä vahvasti, että syy ollut vain huonossa puhdistuksessa ja oikeaoppisen pesun puutteessa. Maalaan tuon kannen nyt heti projektin alkuvaiheessa, niin näen matkan varrella, että miten homma etenee ja tuleeko soodaa maalista läpi vai ei ja lähteekö maali pellistä irti. Tuskinpa ;)

Laatikko menee parin viikon päästä Pohojanmaalle hoitoon. Öljyt oli tosi siistit eikä mitään puruja tullut ulos. Kytkinkin oli hyvässä kunnossa. Toivoa siis on, ettei kyseessä ole ihan loppuun revitelty aski. Kyljestä löytyi muuten autoon matchaava VIN eli siltäkin osin kaikki ennemmän kuin JEES. Mika pesee ja soodailee askin, niin senkin kanssa on sitten mukavampi puuhastella ja pääsen remontin jälkeen maalaamaan kamat orkkistyylisiksi.

Danan kopan aukaisin myös tänään ja sieltähän löytyi 25.7.69 päivätty Power Lock ihan niinkuin pitikin. Välitys oli orkkis 4.10, joka näytti ihan älyttömän hyvältä. Hammaskosketuskin oli näppituntumalla makoisa eli myös peppu on toivottavasti hyvässä kunnossa. Öljyissäkään ei ollut mitään purua tms. Käytän Danan kuitenkin varmuudeksi auki kun tuli tilattua Dr Diffiltä siihen kattava huoltopaketti.

Hyvin ovat siis lähteneet hommat etenemään. Aina kun tuntuu hyvältä, niin kannattaa vilkaista sisälle. Siellä on kaikki kuin kiviaitaa ;) Pysyy jalat näppärästi maan pinnalla.















Paitsi tietty juuri entistetty wood grain jota olen jaksanut ihastella. Ihan kaikki muu meneekin uusiksi. BTW...Oisko jollakin sponssata 2.500 dollaria, niin saisin laittaa Legendary Interiorsille tilauksen vetämään???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti