lauantai 4. helmikuuta 2012

Pepun levitystä

Miinus 27 aamulla mittarissa. Mikäpäsesiinä...siis tallille!!

Laatikko ja vauhtipyörä lähtivät aamulla Pohojanmaan Koskenkorvalle kun työkaveri sattui menemään tennisturnaukseen ihan laatikkogurun naapuriin. Låda -prylarnat on nyt hyvässä hoivassa.

Ollaan ottamassa Reksan kanssa Danaa hetimiten työnalle eli riisuin siitä MSC:n tallilla vetarit ja jarrut pois. Sitten vaan peppu kantoon (siis painaa ihan vitusti...) ja peräkärryyn odottamaan siirtoa Reksan talliin. Näppärää hommaa siirrellä noita kilkkeitä, kun kerholla ei ole koskaan KETÄÄN! (Paitsi viisasten kerho illlalla jolloin kattelen kotona Salkkareita.) Meinaatteko äijät taas huhtikuussa tehdä ympäripyöreitä päiviä että saatte ne GM:n resunne Wapuksi liikenteeseen???

No, onneks on norsut ja muut pelit ja vehkeet käytettävissä. Ton peppuepisodin jälkeen kävin etupään kimppuun. Normisettiä eli toinen vääntösauva vähän tiukassa mutta muuten kaikki aukes ja irtos näppärästi. Ford -mies Örtsi sattui tulemaan sopivasti kahvittelemaan tallille eli ukko heti avuksi nostokalujen varteen. Näppärästi keula sitten irtoskin pikku rattiputkijumpan jälkeen. Tälle en tee nyt tässä vaiheessa mitään muuta kuin siirrän Lapin Soodapuhallukseen Mikan hellään hoivaan. Kiitos Örtsille apukäsistä - ne on tallilla harvinaista herkkua!















Illalla suhautin vielä Reksan tallille ja nostettiin Dana Reksan peräpukkiin. Samassa tallissa on Veskun Dana -rempan jäljiltä muutkin tarvittavat kamat hommaa varten PEPUN LEVITTÄJINEEN jne.















Purkuhomma olikin palakakkua kun oli hyvät kalut. Nyt homma jatkuu tältä osin sisuskamojen pesulla ja kuoriosan hiekkapuhalluksella, pesulla ja maalauksella. Dr Diffin varaosat on tulossa Peteltä lentorahtina Losista eli sopivasti aikaa laitella kaikki valmiiksi niitä odotellessa.

Huomennakin piti tehdä pitkä päivä, mutta tulikin siviilipuolelle yllättäen muuta hommaa. Jospa kuitenkin ehtis niiden ohella ja pressanvaalien äänestyksen jälkeen käydä tallilla puuhastelemassa jotain. Ei nää nimittäin itsestään valmistu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti