lauantai 11. helmikuuta 2012

18 tuntia tallissa

Nyt väsyttää...

Perjantaina oli vapaata töistä eli heti aamusta tallille ja pakkailemaan osia hiekkapuhallusta varten. Vein kasan osia Tornioon Corrotechiin, kun Mikalla oli harmittavasti pikku ongelmaa hiekkakamojen kanssa. Siellähän olikin tutut äijät vastassa, jotka naureskelivat mulle pokkana ihan päin naamaa...kuulemma joskus PPRCuda -projektin aikana kuulleet mun mutisevan että moiseen urakkaa en ryhdy enää ikinä. En kyllä muista ;)

No, kamat jäi sinne ja saan ne varmaakin jo ens viikolla takaisin. Pikainen visiitti kotona jossa odotti yllättäen suoraan kotiin "ohi" Tullin livahtanut paketti täynnä osia Danaan. Heti kamat kantoon ja tarkistelemaan onko lähetys oikein ja kamat sitä mitä tilattu. Olihan ne eli suunniltu loppualusta riisuminen muuttuikin perän osien valmisteluksi Danan jouhevaa kasausta ajatellen.

Irrottelin vetareista vanhat laakerit, laipoista pinnapultit ja hiekkapuhalsin laipat sekä yoken varovasti. Lopuksi koneistettujen ja laakerpintojen puhdistus messinkilaikalla ja nää osat oliskin sitten valmiita jatkotoimenpiteille.

Nätti tuli yokestakin. Vedin tuohon vielä myöhemmin POR MetalMaskin päälle.















Kello olikin sitten jo niin paljon, etten enää viitsinyt ryömiä auton alle vaan tein kevyempiä hommia eli lajittelin kamoja ja puhaltelin osia pintakäsittelyjä varten. Tiedossa siis maalausten lisäksi ainakin sinkkausta sekä kelta - ja mustapassivointia.

Lauantaina taas tikkana tallille heti aamusta. Nyt oli virtaa ryömiä auton alle ja otin ensin läjän kuvia helpottamaan joskus ultratulevaisuudessa tapahtuvaa kasausta. Bensatankki ja -putket, jarruputket, vaijerit sekä klipsit ja klapsit irtoilivat verkkaisella työtahdilla. Eksottisempia irrotettavia olivat sen sijaan sivuputkien kiinnikkeet, hi-jackersien letkut sekä ilokaasulinjojen rippeet. Se on tuo GTX ollut joskus kova rauta!! Välillä remppailin myös käyttöautoa ja tempaisin grillilounaan jälkeen baarin soffalla tunnin päikkärit. Sweet!

No, illalla näytti kuitenkin jo tältä eli sehän olis sitten tältä osin vain soodaa vailla!















Selkä alkoi olla betonilattialla makaamisesta aika finito eli huvitin itseäni vielä jokusen tovin nappailemalla satunnaisia kromiosia irti korista. Huomenna ja maanantaina tuota vois jatkaa ihan sivuhommana kun pääfocuksena on sitä vastoin konehuoneen riisuminen ja vissiin olis tarkoitus Danaakin hiplata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti