maanantai 6. helmikuuta 2012

Maanantain puuhastelut

En ole juurikan viime vuosina puuhastellut isommin tallissa arki-iltoina, vaan ennemmin teen viikonloppuisin pitkät päivät. Maanantainakin oli tarkoitus kölliä leivinuunin vieressä ja käväistä salilla, mutta suunnitelmiin tulikin muutos kun Mikalla on tiistaina firmassa hiekkabileet. Ukko textaili, että raahappa osia tontille eli ei muuta kuin nokka pakkaseen ja hommiin. On tuolla Lapin Soodapuhalluksessa mahtava palvelu kun kotoa hälyytetään tallille ;)

Kävin raapimassa tallilta osia hiekkamyrskyyn ja sitten hurautin Reksan talliin suojaamaan tyhjää Danaa. Reksa olikin pessyt jo sisuskalut valmiiksi ja hyvä että tuli murikka aukaistua. Välitys, laakerit, ristitapit jne oli ensiluokkaisessa kunnossa, mutta sen sijaan lukon levyt olivat aivan vainajat. Kitkalevyt loppu ja painelevyt muuten vaan kärsineet eli ei olis tainnut jäädä Polyglaseista kuin yks rantu asfalttiin. No joo, Danakin tuli suojattua eli nakkasin senkin Mikan tallilla odottamaan hiekkapuhallusta.

Nyt en sitten teekään ennen perjantaita mitään jolloin olis taas extravapaa ja edessa neljä tallintäyteistä päivää. Maanantainakin on nimittäin vielä vuoden 2010 kesäloma...Jippii!

1 kommentti:

  1. laita Pepe nyt vähän päivityksiä tulemaan viikonloppunakin vaikka varmaan tallilla menee suurin osa ajasta...

    VastaaPoista