maanantai 13. helmikuuta 2012

Peppu -päivä

Kuulostaa pahalta...ohjelmassa PEPPU -päivä.

Danaan siis uutta hilua paikoilleen. Ensin vanhoja laakereita pois.















Ja sitten uutta tilalle.















Tämän jälkeen levylukkoon FORDIN (hyh hyh...) lisäaineessa uitetut levyt paikoilleen, hammaspyöriä sinne ja tänne ja lukkopaketti onkin valmis vedettäväksi momenttiin.











































Vetarit seuraavaksi. Asensin ensin kestovoidellut laakerit ja heti perään uudet pinnapultit RH -kierteellä molemmin puolin. Vetariden laipat saavat vielä POR Metal Maskin pintaansa.





























Pieneen vetopyörään tuli samoin tietty uudet hilut. Tässä isompi laakeri menossa paikoilleen.















Nyt olis kaikki kamat asennusvalmiina kunhan vain saan kuoret puhalluksesta, pestyä ja maalattua. Palataan loppukasaukseen kunhan edellä mainitut toimenpiteet on saatu tehtyä. Maalausta varten ostinkin tänään Lapin Soodapuhalluksesta PPG:n happomaalit sekä 70% kiillolla olevaan mustaa Selemixiä.

Sunnuntain puuhastelut konehuoneen kanssa jäivät väliin kun Familyn kanssa tuli muita kiireitä. Se homma jatkuu sitten nästä lördag. Viikolla täytyy vääntäytyä leipätöihin ja illat pyhitän kuntoiluille. Ruutia hihoihin tai muuten ei jaksa Danaa kanniskella...

By the way! Kaikki remontin osat ovat Dr Diffiltä ja täytyy kyllä sanoa, että kysyisessä firmassa on palvelu kohdillaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti