sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Ei mee kaikki aina niinkuin Strömssöössä...

Sairastaakin pitää näemmä viikko ja toinenkin, vaikka ei ehtiskään. No, nyt on ukko taas jotenkin tolpillaan eli talliin vaan. Irrottelin viikonloppuna kaikki keulapellit ja siinä sivussa puhalsin hiekalla (suoraan säkistä ottava pistooli) takapaksin kannen saumat ja muut epäilyttävät kohdat. Kannen sainkin siihen kuntoon, että toimitin sen peltisepälle. Loput osat Mika otti hoiviinsa soodapuhallukseen.

Perääkin ehdin siinä sivussa hippasen nysväillä, mutta kasausta estää yhä hiekkapuhalluksessa oleva kuori - vissiin muita kiireitä kuten helvetinmoinen kasa uusia kuljettimia tehtaalle kiilasivat GTX:n osien eteen. Kummaa hommaa...ei mitään tärkeysjärjestystä.

Takaiskuja eli suomeksi yllättävää rahanmenoa tullut vähän muutenkin eteen. Markkerien laseista meni kiinnikkeet nips ja naps poikki kun otin niitä irti. Aivan erheettömältä näyttänyt maski "mureni" käsiin purettaessa apumiehen puoleisen lampunkehyksen osalta. Keskipalasessa taas oli kiinnikkeitä jo valmiiksi poikki. Ja kaikkee muutakin pientä harmia, mutta noihin on vaan pakko tottua kun pelailee wanhojen paskojen kanssa. Ei maha mittään - vyötä vaan kurttuun, että saan uutta osaa tontille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti