maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen 2012

Pääsiäinen meni aika tarkkaan GTX:n kimpussa; Nysväystä, maalausta, nysväystä, soodapuhallusta, nysväystä, hiekkapuhallusta, nysväystä ja Danan kasaus. Sekä vielä vähän nysväystä. On kyllä taas niin itaraa hommaa, että en tiedä saako tuota romukasaa koskaan nippuun.

Kori on kuitenkin nyt kokonaan soodapuhallettu ja epäilyttävistä kohdin myös hiekkapuhallettu. Peltisepälle eli kaverilleni Reksalle tuli ihan kiitettävä kasa reikiä paikattavaksi vaikka USA:n länsirannikon autosta onkin kysymys.

No,jotain lähes valmistakin kuitenkin sain niputettua. Sinkkaukseen/mustapassivointiin lähteviä pikkuosia (pultit, mutterit, prikat, välitys & öljylätkä) lukuunottamatta Dana alkais oleen valmis. Oli niin pussihousufiilikset, että laitoin mustan kopankin paikoilleen kun kromisista puuttuu tuo jarruputkin kiinnikeklipsi;)















Olen tässä funtsinut, että onnistuisko sitä millään apinoimaan tehtaan "ylimaalauksia" ja tarkistusmerkintöjä, mutta taitaa olla melkoisen ylivoimainen tehtävä saada ne autettisiksi tai edes sinne päin oikein. Rumpuihinkin olis mukava vetäistä punainen "overspray"...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti